Seaton Ekonomi
Smarta System för smarta kunder

SEATON ONLINE

Som digital byrå försöker vi samarbeta med våra kunder via Seaton Online i alla våra uppdrag. Självklart är det personliga mötet viktigt för oss men det dagliga sköter vi gärna digitalt.
Funktioner - Moduler
Via Seaton Online kan du bland annat komma åt er fakturering, hantera både leverantörs- och kundfakturor. Även registreringen av kvitton är helt digital. Den anställde fotar sitt kvitto med sin smartphone som tolkas via AI och skickar bilden sedan till oss för vidare elektronisk hantering in i ekonomisystemet. Tidsrapporteringen för lön samt projekt sker direkt i er smartphone och underlag för lön och fakturering hanteras sedan digitalt av oss.
Fakturering & Redovisning
Fakturering online och via app Med Seaton online blir din fakturering och bokföring enklare, snabbare och säkrare. Välj själv vilka delar av din ekonomihantering som du vill ha hjälp med och vilka system som skall ingå i er version av Seaton online
Kvitto- & utläggshantering
Hanteringen av kvitton, milersättning och traktamenten är elektronisk. Den anställde fotar sitt kvitto med sin smartphone som tolkas via AI och skickar sedan bilden till oss för vidare elektronisk hantering in i ekonomisystemet.
Rapport & Analys
Som kund hos oss får du via mobilen och datorn tillgång till vårt kraftfulla rapporterings- och analysverktyg där du snabbt och enkelt kan få fram en tydlig översikt över er redovisning med hjälp av enkla och överskådliga grafer, nyckeltal och rapporter.
Ärenden - Notiser
Direktdialog med din kontakt hos oss på Seaton Ekonomi och använda våra tjänster i den omfattning du behöver. Alla ärenden sparas och arkiveras så att ni har full koll på vårt samarbete.
Leverantörsfakturor
Total kontroll över dina fakturor och smidigare attesteringsprocess Du ser enkelt var i processen fakturan befinner sig. Tack vare automatiska påminnelser och den totala överblicken i systemet kan du känna dig säker på att dina betalningar går iväg i tid.
Tidsrapportering
Tid för lön och projekt
Tidredovisa med mobil eller dator.
Planera dina projekt och resurser Följ projekten i realtid. Skapa snabbt och enkelt underlag för både lön och fakturering.
Dokumenthantering
Genom Seaton Onlines dokumentarkiv kommer du åt bolagshandlingar, avtal, årsredovisningar, månadsrapporter och deklarationer var du än är och spar på både papper och miljö. En enskild anställd kan via Seaton online komma åt de dokument som rör just denna medan en attesterande chef har en total överblick om så önskas.
Nyheter mm
Direkt när du loggar in når du en dashboard med intressanta nyheter, notiser och ärenden På så vis får du en snabb överblick och kan enkelt följa utvecklingen i din verksamhet. Härifrån kommer du sedan vidare in i de system som du har access till och som eventuellt har en åtgärd som behöver attesteras eller justeras
Så här enkelt fungerar det!
Allt du behöver för att nå Seaton Online är en internetuppkoppling och BankID
En inloggning till alla funktioner och möjlighet att växla mellan olika bolag. Du väljer själv vilken plattform som passar dig bäst för stunden. (Tjänsten finns både som webb och app). Det krävs inga egna investeringar i program, lagringsutrymme eller drift.
Webb eller smartphone
Logga in från alla enheter som har internet
BankID
Ett enkelt och säkert inloggningssätt för att nå alla program
GDPR
All er data är i säkert förvar enligt GDPRs alla rutiner och normer
Mer då?
Skicka, signera och spara alla typer av avtal
Dokumentsignering - Signera avtal & andra dokument med Mobilt Bank id via vår integration mot Kivra. - Digital brevlåda ingårHantera och signera dina avtal och dokument direkt i Seaton Online - Oavsett var du är eller vilken enhet du använder. Du får större kontroll över avtaslprocessen genom att få notiser när mottagarna signerat avtalet. Via vår integration med Kivra kan nu alla användare av Sexton Online agera som avsändare av digitala brev och avtal för signering med hjälp av Kivras signeringstjänst. Alla avtal signerar med mobilt Bank id och sparas sedan i dokumentarkivet i Seaton Online samt i er Kivra brevlåda
Digital Brevlåda
Skicka Digital post till över 3,5 miljoner svenskar
NÄR DU BLIR KUND HOS OSS HJÄLPER VI DIG OCH DITT FÖRETAG ATT ÖPPNA UPP EN DIGITAL POSTBREVLÅDA (I KIVRA), SOM DU SEDAN DELAR MED DIN ANSVARIGE REDOVISNINGSKONSULT. PÅ SÅ VIS KAN VI TA DEL AV DITT FÖRETAGS MYNDIGHETSPOST FRÅN SKATTEVERKET OCH HANTERA ÄRENDEN SÅ FORT DE INKOMMER, UTAN ATT DU BEHÖVER VARA MELLANHAND.
Fantastiskt Sweden AB, Michael Enhörning VD
"Rekomenderas varmt"
Seaton Ekonomi är för vår del den perfekta ekonomibyrån! Ständigt på tå och ger oss inte enbart en ekonomi- och redovisningstjänst utan är även ett bollplank för hur vi hanterar ekonomin i bolaget. Via deras smarta BI-verktyg får vi på ett enkelt sätt en fullständig kontroll på hur vår ekonomiska situation ser ut i bolaget.Våra "Partners"
Smarta verktyg för smarta kunder