Seaton Ekonomi

OUTSOURCAD EKONOMI I TOPPKLASS

Varför kunder väljer oss!
VISION
Vår vision är att skapa förutsättningar för företagare att lyckas genom att förenkla och effektivisera företagets administration och redovisning. Glöm släpande bokföring och kontrollbrist.
Genom att vi tillhandahåller både ekonomitjänster med moderna och flexibla lösningar kan vi effektivisera redovisningsarbetet så att det når toppklass med uppdaterade beslutsunderlag i realtid och en kostnadsbesparing i tid och pengar.
Genom att låta Seaton Ekonomi ta ansvar för ert bolags ekonomi och redovisning får ni tillgång till den specialistkompetens som varje verksamhet, stora som små, är beroende av för att kunna fatta rätt beslut i rätt tid.
Boka Möte

Chanette Brinkenstjerna
VD Luxurious Lashes AB
"Vi på LL ställer höga krav på personlig service och utveckling. Vi vill också se ett engagemang inte bara i det vardagliga arbetet utan i viljan att driva framåt och förbättra vår verksamhet. I vårt samarbete med Seaton Ekonomi har vi fått en personlig kontakt som professionellt moderniserat vårt sätt att arbeta med företagets ekonomi. Vi får även kontinuerligt kundanpassade tips och idéer på hur vi kan utveckla våra ekonomiska metoder i verksamheten för att bli ännu mer framgångsrika. Ett sådant engagemang skapar långsiktiga affärsrelationer!"
MISSION
Det här står vi för!
Proaktivitet
Genom att tänka till, arbeta smart och med ständiga förbättringar både internt och gentemot våra kunder är vår övertygelse att det leder till effektivitet och att alla spar resurser i både tid och pengar.
Enkelhet
Förenkla allt så långt det någonsin går. Både i vår kommunikation och arbete med kunder, men även alltifrån användargränssnittet i vårt ekonomisystem till rutiner i vår organisation.
Pålitlighet
Alltid hålla det vi lovar och vara noggranna i vårt arbete – alltifrån att säkerställa att ekonomisystemet är tillförlitligt och driftsäkert till att vi kommer i tid till våra möten
Glädje
För att skapa ett arbetsklimat där alla medarbetare kommer med nya idéer, provar nya arbetssätt och sprider energi är det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet. Därför arbetar vi varje dag aktivt för att samtliga medarbetare ska tycka det är roligt och utvecklande att gå till jobbet!
VÅRT TEAM
Våra kunder väljer Seaton Ekonomi som samarbetspartner med anledning av vårt stora och personliga engagemang i varje uppdrag, stort som litet och den höga kvaliteten i våra leveranser. Våra kunder skall alltid kunna förvänta sig en hög servicegrad och vi arbetar ständigt proaktivt med att leverera anpassade tjänster som skapar mervärde för våra kunder.
Daniel Seaton
VD & Ägare
KONTAKTA MIG
daniel@seatonekonomi.se

+ 46 (0) 709 90 60 40 (mobil)
+ 46 (0)31 760 24 61 (direktnummer)
+ 46 (0)31 760 60 10 (växelnummer)
Louise Sjögren
Redovisning & Lön
KONTAKTA MIG
louise.sjogren@seatonekonomi.se

+ 46 (0) 709 70 90 10 (mobil)
+ 46 (0)31 760 24 62 (direktnummer)
+ 46 (0)31 760 60 10 (växelnummer)
Viktoria Ljung
Redovisning & Lön
KONTAKTA MIG
viktoria@seatonekonomi.se

+ 46 (0)709 70 40 10 (mobil)
+ 46 (0)31 760 24 63 (direktnummer)
+ 46 (0)31 760 60 10 (växelnummer)